Smarte dyreartikler til din kat og hund

hundelegetøj

Er det første gang du holder et kæledyr, eller trænger dit kæledyr blot til noget nyt legetøj? Uanset hvilket behov du har og hvor stort det er, så finder du alle de relevante og nyttige dyreartikler i sortimentet. Du finder alt hvad du har behov for til din kat og hund, fra mange kendte mærker og i mange forskellige prisklasser, så der er med garanti noget, som din kæledyr vil blive glad for.

Fra legetøjsmus til kæmpe kradsetræ – alt i dyreartikler til din kat

Skal din kat have et par nye legetøjsmus eller søger du oprindeligt en gulv-til-loft kradsemiljø i elite-klassen, så er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig samle alle dine behov på et sted og spare penge på både transport og fleksibilitet. I sortimentet finder du praktiske, funktionelle, sjove, humoristiske og nyttige varer. Madskåle med mønster, halsbånd der giver personlighed, kattetegn med særpræg og meget andet. Lad dig inspirere af det store udvalg og find frem til netop din kats personlighed.

Fra hundeliner til bandana og madskåle

Som det ses med de mange forskellige typer af produkter, der findes til katte, er der også en lang række produkter til hunde. Du finder et stort udvalg bare i halsbånd, fra nylon til læder. Hundesnore af forskellige typer, seler med eller uden dækken samt mulighed for, at gøre disse jakker mere personlige med sjove mærkater. I sortimentet finder du ligeledes alt hvad der skal bruges til bekæmpelse af utøjer, foder mod allergi og meget andet, for ikke at nævne det kæmpe udvalg af skørt og sjovt legetøj til din vovse.

dog bowls photo
 

Oster a5 er en smart hundetrimmer uden skær

Oster a5 er en hundetrimmer uden skær, hvilket betyder, at den er nem at bruge samtidig med, at den giver et pænt og professionelt resultat. Den bruges både af professionelle hundeklippere, men kan også bare bruges af dig, der gerne selv vil klippe din hund.

Oster a5 har en hastighed, men du kan få den med atten forskellige skær og der er mulighed for at tilvælge syv forskellige afstandskamme til maskinen. Det er en hundetrimmer, der kører med 45 W og kan bruges i alle kontakter. Oster a5 koster omkring 900 kroner, men så kan du også klippe så meget du vil, og skal ikke tænke på alt det bøvl der er med at tage din hunde til hundeklipperen.

Du kan købe skær til Oster a5 for under 500 kroner. Husk at hold godt øje med, om du køber skær, der rent faktisk kan sidde på en Oster a5. De skær der passer er ofte Oster skær, hvor der står på varen, hvilken Oster, den passer til Oster A5 klippemaskiner. Du kan eksmepelivs vælge en A5 model, der anvendes til blandt andet klipning af kroppen på hunden og efterlader 13 mm.

Du kan også vælge Oster skær på 3.2 mm, der passer til Oster A5 klippemaskiner. Det er lavet med Cryogen-X teknologi, hvilket betyder, at bladet holdes køligt i længere tid og derfor kan holde til lange klippeseancer. Samtidig hjælper det på at skæret bliver mere holdbart.

Det er vigtigt, at du ikke kun klipper din hund med en hundetrimmeren. Du skal også luge ud i pelsen med en børste. Der er mange løse hår, du kan fjerne med den og der også børster, der rent faktisk hjælper med at luge ud i hundehårene.

En hundekurv i flet er en pæn og praktisk løsning

Hunden er menneskets bedste ven. Det er noget, man siger, men det er ikke for sjov. Det passer i langt de fleste tilfælde, og det går også den anden vej. Mennesket er hundens bedste ven. Den elsker dig altid. Den er mere loyal end noget andet, og ligegyldigt hvor gråt og kedeligt humøret er, så bliver du mødt af en logrende hale og et åbent sind.

Der er noget fantastisk ved hunde. De kan sanse, hvilket humør du er i, og de tilpasser sig derefter. De er mere end bare et kæledyr – de er et familiemedlem. Derfor er der også mange hundeejere, som tager sig kærligt af dem. De ved, at hunden fortjener det allerbedste… og intet mindre er godt nok.

Men selvom man ønsker hunden det bedste, kan det være svært at gøre det bedste. Der er nemlig tonsvis af valgmuligheder, og det kan virke overvældende. Det gælder eksempelvis også, når man skal vælge hundekurv. Der findes stofkurve, fletkurve, trækurve og flade madrasser. Hvad bør man vælge?

Hundekurv i flet er overvejelsen værd

For at vælge den rigtige hundekurv bør du overveje, hvad din hund har behov for. For det første skal kurven passe til hundens størrelse. Det samme gælder madrassens tykkelse. Hvis din hund er stor, skal madrassen være tyk, så hunden ikke ender med følelsen af at ligge på gulvet, fordi madrassen er for tynd.

En hundekurv i flet er en pæn løsning. Flet er flot og kan passe ind i de fleste hjem. Det er også praktisk, fordi hårene ikke sidder fast i kurven. Du kan nemt rengøre kurven ved at fjerne madrassen og vaske eller støvsuge den.

Det er dog ikke en optimal løsning, hvis din hund er glad for at bide i ting. Fletkurven er oplagt at gnave i, og den kan relativt nemt gå i stykker. Derfor er det ikke altid den bedste løsning. Men der er ingen tvivl om, at det er en praktisk og pæn løsning, og derfor er det overvejelsen værd.

dog basket photo

Forkæl din hund med en flot hundekurv flet

En hundekurv er en nødvendighed at have, når man er hundeejer. Din hund skal nemlig have et sted, hvor den kan være helt sig selv og hvor den ikke bliver forstyrret. Selvom din hund måske elsker at ligge i sofaen eller på tæppet under sofabordet, har den stadig brug for at have sit helt eget sted. Der findes mange forskellige typer hundekurve, som du kan vælge til din hund. Og sørg for at bruge lidt tid på det og vælge en hundekurv i god kvalitet, så du ikke skal ud og købe en ny hundekurv hver anden måned.

En hundekurv i flet holder formen

Hundekurvene fås for det første i mange forskellige størrelser, og det er vigtigt at du vælger den størrelse, der passer til den størrelse hund du har. Har du eksempelvis en lille hund, skal du nøjes med at købe en mindre hundekurv, da din hund ellers ikke vil føle den samme hygge, når den ligger i kurven. Derudover er det vigtigt, at vælge det materiale, som man føler for. Men her er det vigtigt at være klar over, hvad man får når man vælger de forskellige materialer. Hvis man eksempelvis ønsker en kurv, der holder formen i mange år, skal man vælge en kurv i flet.

Gør rengøringen nemmere med en hundekurv i flet

Og hvis man vælger denne løsning, vil man også gøre rengøringen lettere for sig selv. En kurv i stof vil nemlig tiltrække en masse støv, og det er ikke altid, at man bare lige kan støvsuge den. Vælger man derimod en hundekurv i flet, kan man have et tæppe liggende i kurven, som man bare kan tage op af kurven og vaske i vaskemaskinen. Dette sikrer altså, at du hele tiden har en ren hundekurv.

Billigt hundelegetøj er perfekt i hvalpetiden

Der er masser gode grunde til at anskaffe sig en hund. Det er ikke bare et kæledyr, det er mere end det. Hunden bliver lynhurtigt en del af familien, og hele familien får glæde af hunden på forskellige måder. Dens positive væsen smitter af og spreder glæde blandt store og små. De mindste kan lære, hvordan man omgås dyr – og de vil få en ven for livet, de kan betro sig til.

Alle vil blive mødt af en logrende hale, selv når det er gråt og trist udenfor. Hunden er glad, så længe den får kærlighed og omsorg, og det er det allerbedste, man kan give den. Men at have hund er også tidskrævende. Især i hvalpetiden kræver det træning, tid og tålmodighed.

Det er vigtigt, at man investerer sin tid i hunden i starten, for så bliver den mere afbalanceret på længere sigt. I hvalpetiden skal hunden virkelig stimuleres, og den har masser energi. Derfor kan det være en idé at købe hundelegetøj – især hvis man ikke vil have ødelagt sko, puder og dørkarme.

dog toys photo

Ingen ærgrelse med billigt hundelegetøj

De fleste hunde gnaver alting i stykker, når de er små. Det er svært at forklare en hvalp, at den ikke må bide og nappe. Den er legesyg, og dens tænder klør, når de skal udskiftes. Ikke desto mindre kan sådan et par hvalpetænder være yderst skarpe, og man skal passe på, hvis man vil holde sit hjem intakt.

Man kan komme hunden i forkøbet ved at købe en masse billigt hundelegetøj. Det er bedst, at det er billigt, for så vil du ikke ærgre dig over, at hunden smadrer det. Og det gør den sikkert. Men i det mindste får du ikke ødelagt dit hjem, og hunden bliver stimuleret af legetøjet.

Det er en overgangsfase for de fleste hunde – især hvis man husker at træne undervejs. Det er nemlig nøglen til at få en velfungerende hund.

Brug en rigtig hundeshampoo, når du vasker din hund

Der er stor forskel på menneskers hår og på en hunds pels. Derfor bør man heller ikke vaske sin hund i almindeligt shampoo, når man en gang i mellem giver den et bad. Derimod bør man købe en rigtig hundeshampoo og vaske dens pels i dette, så man sørger for at pelsen får lige præcis det, som den har brug for. Hvis du bruger en rigtig hundeshampoo, vil du nemlig sikre dig, at pelsen forbliver blød og behagelig at røre ved.

Hundeshampoo mod de mange bakterier

En hund er dagligt i kontakt med en masse bakterier, når den er ude at gå tur. Derfor bør den også få et grundigt bad med jævne mellemrum. Når en hund opholder sig i naturen, vil den nemlig komme helt tæt på en masse ting, som mennesker altid vil holde sig fra. Dette er ting, der bliver siddende i hundens pels og som den slæber med hjem fra gåturen, og derfor kan hunden være lidt af en bakteriebombe, at få op i sin sofa eller sin seng. Ønsker man derfor fortsat at kunne gøre dette med god samvittighed, skal man sørge for at vaske sin hund med shampoo, så den igen bliver helt ren.

Et bad med hundeshampoo er en nødvendighed

Selvom det burde være en selvfølge, at hunde skal have et bad, er det dog langt fra tilfældet for mange mennesker. Der findes nemlig mange hundeejere, som vælger slet ikke at give sin hund et bad. Det kan skyldes flere forskellige ting, men ofte skyldes det, at hundens ejer ikke tænker, at det er nødvendigt at gøre. Men i de fleste tilfælde, er det faktisk en rigtig god ide. Dog findes der nogle hunderacer, som ikke har behov for at komme i bad, da deres pels ikke kan tåle det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *