Sørg for ikke at spare på antallet af musefælder

Slip for mus med smarte musefælder (foto: lavprisdyrehandel.dk)
Slip for mus med smarte musefælder (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hvis man har problemer med mus, som man gerne vil have løst hurtigst muligt, er det vigtigt at man gør en ordentlig indsats. Ofte bliver der bare sat en enkelt eller to musefælder op, men dette vil i mange tilfælde slet ikke være nok. Slet ikke hvis der er tale om en hel bestand af mus. Den bedste løsning vil helt klart være, at man har mange fælder stående fremme i få dage, i stedet for at man kan nøjes med at sætte få fælder frem, men til gengæld skal have dem stående i mange dage. Sørg dog også for, at vælge de rigtige fælder og placere dem de rigtige steder.

Vælg de rigtige musefælder

Først og fremmest er det vigtigt, at man er klar over hvilke mus man har besøg af. Der er nemlig stor forskel på størrelsen af mus og derfor er der også forskel på, hvilke musefælder man skal bruge. Hvis man ikke selv kan finde ud af det, kan det være en gode ide at få hjælp fra en skadedyrsbekæmper. Når man har fanget musen, er det vigtigt at man indsætter en nyt lokkemiddel, så den kan virke til den næste mus. Derfor er det også vigtigt, at man flere gange dagligt tjekker musefælderne. Efterfølgende skal man også sørge for at desinficere de steder, hvor man mener at musene har opholdt sig.

Her skal du placere musefælder

Lige meget hvilken type mus der er tale om, vil de helst bevæge sig langs lodrette genstande. Det betyder også, at der er nogle bestemte steder, hvor du helst skal placere dine musefælder, for at de kan virke efter hensigten. Disse steder er langs vægge og paneler, og hvis man har nogle opmagasinerede ting, kan det også være en god ide at placere musefælder der.

Se et udvalg af effektive musefælder her

Se mere her:

LÆS HVILKE KRAV DU BØR STILLE TIL KANINBURE

EN KASTRERET KAT HAR BRUG FOR ROYAL CANIN STERILISED 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *