Når din hund rammes af lopper er der flere behandlingsformer

loppemiddel til hunde

Du kan let selv afhjælpe din hunds lidelser, når hunden er angrebet af flåter, lopper og andre bidende insekter. Loppemidlerne bekæmper nemlig dem alle. Hvilke forholdsregler skal du tage, hvilke produkter bør du vælge og hvordan kan de forskellige præparater kombineres uden fare for din hunds velfærd og sundhed? Det får du svar på her.

Pipetter, piller og spray til hund imod voksne lopper

Du kan få pipetter fra Frontline Combo, Advantage Vet og Bayvantic, alle meget effektive til hund. Præparatet sprøjtes ud i nakkeskindet på din hund – et sted, hvor den med sikkerhed ikke selv kan slikke eller røre det. Præparatet optages herefter i huden, når loppen eller flåten bider, suger de en del af giften i sig og dør kort efter at forgiftning. Pipetterne beskytter imod loppe- og flåtbid i op til 4 uger. CapStar tilbyder en pille, som indenfor 24 timer fra indtagelse, dræber alle bidende lopper og flåter. Pillen er udelukkende brugt som led i bekæmpelsen, og kan ikke stå alene. Frontline Combo Vet er kommet med en spray, som virker så effektivt, at den ikke må kombineres med andre loppemidler overhovedet. Hundens pels sprayes godt til, og bare rolig, sprayen er mild for din hund, men dræber lopper ved øjeblikkelig kontakt. Insekterne behøver ikke engang at bide, for at blive forgiftet. Sprayen har ligeledes den længste beskyttelse. Der beskyttes ganske vidst kun op til 4 uger mod flåter, men til gengæld hele 8 uger mod lopper.

Halsbånd, shampoo og rengøring

Som overskriften antyder, så er der få led man kan benytte sig af i forebyggelsen af nye loppeangreb. Et godt loppebad med loppeshampoo løsriver æg og larver fra pelsen. Halsbåndet spreder en kemisk duft af citron, men som er en væmmelig stank for de bidende insekter. Et halsbånd holder sin effektivitet, så længe den fortsat dufter af citron, og sikrer at de fleste lopper og flåter, slet ikke har lyst til at hoppe om bord i pelsen, der lugter fælt – tror de. Sidst men ikke mindst står den på en grundig rengøring. Grundig støvsugning i alle kroge, hjørner og sprækker skal tage elle larver og æg, som måtte ligge i området. Ligeledes skal al tekstil, som hunden har været i kontakt med vaskes ved høj temperatur, for at dræbe potentielle loppeæg og larver.

Slip for lopperne med Frontline

Lopper en irriterende del af hverdagen for mange kæledyr og deres ejere. Hunde og katte kan blive irritable og lettere aggressive, når de har lopper, og det er desværre bare et tilbagevendende problem, som kan være svært at håndtere. Et godt middel som Frontline kan dog være et godt våben i den uendelige kamp mod lopper, og du kan i denne artikel læse om, hvorfor Frontline er et godt valg, og hvordan du kan købe dette loppemiddel til den bedste mulige pris.

lopper hund

Derfor er Frontline et godt valg

Mange loppemidler giver en god virkning mod de levende lopper, men efter kort tid vil de lopper, der kan findes i dyrets omgivelser udgøre den næste besættelsesmagt i pelsen på dit kæledyr, og man kan så starte forfra. Sammen med en stærk rengøringsindsats kan disse midler have en vis effekt, men det er næsten altid uundgåeligt, at lopperne vender tilbage. Med Frontline er du sikret, at dit kæledyr bliver loppefrit inden for 24 timer og vil være det i et stykke tid bagefter. Frontline holder hunde loppefri i op til 8 uger, og katte kan slippe for kriblende fornemmelser fra lopper i op til 4 uger. Derefter kan man gentage behandlingen, og har man først fået opbygget denne rutine, vil ens kæledyr kunne slippe helt for lopper på sigt.

Sådan finder du Frontline billigt

Der er mange penge at spare ved at tænke sig om, når man køber Frontline. For eksempel kan man ofte være heldig at spare store summer ved at kigge sig om på internettet i stedet for at gå i den lokale dyrehandel. Sider som Pricerunner kan desuden være et godt redskab til at finde den onlineshop, der tilbyder den absolut bedste pris på Frontline. Finder man en god webshop at købe fra, skal man dog lige huske at bestille i god tid, inden man løber tør for Frontline, da man ellers kan risikere at stå uden et våben mod lopperne.

Frontline Combo fjerner skånsomt lopper og flåter

Er dit kæledyr blevet ramt af lopper eller flåter? Især udekatte har stor risiko for at blive ramt af både lopper og flåter. Dog kan indekatte også blive ramt af lopper, og det er desværre ikke nogen rar oplevelse for hverken kat eller ejer. Som hundeejer er du nok også bekendt med flåter og diverse dyr, der sætter sig i pelsen på din hund under en lang gåtur. Særligt hvis du går tur med hunden i skoven eller andre steder hvor det er let for flåter og lignende at sætte sig fast. Dette skal dog ikke afskrække dig for at gå ture, for disse plager kan sagtens fjernes igen. Hvis du allerede har oplevet, at dit kæledyr er blevet ramt af lopper, ved du nok allerede hvor irriterende det kan være. Især hvis lopperne også bider i dig. Loppebid kan faktisk udløse en allergisk reaktion hos både dig selv og dit kæledyr, derfor er det altid en god ting at forebygge angreb. Dit kæledyr har desuden tendens til at kradse og klø i sin pels, hvilket også er til stor gene for dit kæledyr.

loppemiddel hund frontline Loppehalsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

Frontline Combo beskytter både hunde og katte

Hvis du har et kæledyr, er du nok allerede klar over, at det altid er loppesæson, og at det kan være en plage at fjerne disse lopper igen, når de først har slået sig ned i dit kæledyrs pels. Som så meget andet, er det derfor bedre at forebygge end at behandle. Lopper er særligt svære at komme af med, fordi de lægger æg i pelsen. Det betyder, at der kan gå mange uger før disse æg er udklækket og kan fjernes. En behandling er således ikke nok. Husk derfor altid at læse vejledningen, når du køber et loppemiddel. Med Frontline Combo kan du dog nemt og smertefrit behandle og forebygge lopper og flåter. Der findes selvfølgelig også forskellige varianter alt efter hvilket kæledyr der skal behandles.

Brug Frontline Combo i kampen mod lopperne

Når du har kæledyr og specielt, når det er i form af en hund eller kat, kan det ske, at der indimellem er uvedkommende gæster i form af lopper. Det er ikke rart for hverken dyr eller ejer, da de små parasitter sidder i pelsen og suger blodet – og dermed resulterer i kløe og irritation. Symptomerne er nemlig netop slikken, kløe og gnaven i pelsen for at lindre symptomerne, og det kan derudover også give allergi overfor lopper, som kommer af loppernes spyt.

Da en enkelt hunloppe nemt kan lægge 50 æg på en dag, kan man regne med at lopperne spreder sig med raketfart. En loppe kan hurtigt blive til 1000 på bare 20 dage.

Det er ikke så ofte, at lopper smitter fra andre dyr. Faktisk findes lopperne tit i dyrets egne omgivelser, samt hjem med andre dyr, og det er herfra de stiger ombord på din hund eller kat. Naturen er derudover også et potentielt smittested, da lopperne også kan være på lidt mere ”vilde” dyr så som harer og pindsvin. Dermed betyder det også at din hund eller kat med al sandsynlighed vil sprede lopper om sig, hvis de har dem.

Behandling og forebyggelse – prøv Frontline

Hvis din hund eller kat har lopper – og særligt hvis det er noget, du oplever igen og igen – kan det være en idé at have et godt loppemiddel på lager, samt at starte behandlingen med det samme, du oplever symptomerne. Det kan du blandt andet gøre med et loppemiddel så som Frontline Combo, som er et af de effektive loppemidler, der findes på markedet til både hunde og katte. Det er også noget, du kan bruge i forebyggelsen mod lopper, og alle dine dyr bør behandles, selvom der ikke er synlige symptomer ved alle. Når blot et dyr har det, vil de andre også få lopper.

Advantage loppemiddel vil gøre din hund loppefri

Lige meget hvor meget man forsøger at forhindre det, er det næsten umuligt at garantere, at din hund ikke vil blive ramt af lopper på et eller andet tidspunkt. Hvis det sker, er det vigtigt at du bekæmper lopperne med det samme, så det ikke bliver et endnu større problem.

loppemiddel til hunde

Bekæmp lopperne med det samme med advantage loppemiddel

Hvis du ikke sørger for, at komme lopperne til livs med det samme, kan det nemlig blive endnu sværere, at få din hund til at blive loppefri. Får lopperne nemlig lov til at brede sig i hele din hunds pels, og får de lov til at leve der i lang tid, vil din hund også blive endnu hårdere ramt. Og det kan betyde slemme sår i din hunds pels.

Din hund vil ikke blive mærket af advantage loppemiddel

Mange er måske bange for, at deres hund vil få ondt af at blive behandlet med loppemiddel, og måske kan man frygte at loppemidlet vil være så skrapt, at det kan være farligt for din hund. Men med advantage loppemiddel behøver du overhovedet ikke at frygte, at din hund bliver mærket, når du behandler den. Samtidig skal du heller ikke til at have din hund til dyrelæge, fordi du selv kan klare behandlingen derhjemme. Dette er en stor fordel, da det ikke altid er ligetil, at skulle slæbe sin hund til dyrelæge. Specielt hvis du ikke har nogen bil, eller hvis din dyrelæge har klinik et godt stykke fra hvor du bor, vil du være glad for, at du selv kan klare behandlingen. Du slipper således også for den store regning, som du ville have fået hos en dyrelæge.

Advantage loppemiddel fås til alle slags hunde, og hvis du er katteejer og din kat er blevet ramt af lopper, kan du også anvende advantage loppemiddel. Det fås nemlig også i en speciel udgave til katte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *