Kom de løse hår til livs med en furminator

furminator

Har du hund eller kat og synes bare, at du bliver nødt til at støvsuge flere gange om dagen, hver dag, syv dage om ugen? Man siger jo gerne, at en hund fælder to gange om året, seks måneder ad gangen, så det er fuldt ud forståeligt, hvis du som kæledyrsejer er ved at blive mere eller mindre sindssyg af alle de løse hår, der flyver rundt i huset og måske endda samler sig til små hårklumper. Måske har du så fra andre kæledyrsejere hørt om det geniale produkt, der bliver kaldt en ”furminator”, hvis ikke, så læs med her. Har du en stor eller en lille hund så er dette ingen hindring i at anskaffe dig en furminator, da de kommer i flere størrelser.

Undgå allergi og ekstra rengøring mev regelmæssigt brug af en furminator

En furminator er en tættekam og manuel trimmer, der fjerner 90 % af de løse hår og den underuld, som ellers bare ville ligge og flyde og flyve rundt i hjemmet som store totter af pels. Og dette er endda helt uden, at du risikerer, at din hunds eller kats dækhår bliver beskadiget. Hvis du bruger en furminator regelmæssigt med jævne mellemrum, kan du på denne måde også se en ændring i kæledyrets pels, i og med at den både bliver mere blank og glattere. Furminatorer findes både til hunde med lang såvel som kort pels, så det er bare at finde den rette, hvis du er ved at gå til i hår derhjemme. Ved at bruge den smarte furminator en gang i mellem slipper du også for, at der er masser af hår på både tøjet og i møblerne, hvilket jo på længere sigt typisk medfører ekstra rengøring, hvilket vi alle jo gerne aller helst vil være fri for. Også elementer i luften, der kan påvirke allergikere reduceres også, hvis du husker at bruge en furminator.

Trim dit kæledyrs pels med en furminator

Der er mange fordele ved at have kæledyr. De holder en med selskab og er hyggelige at have i hjemmet. Men en af ulemperne ved kæledyr er, at de ofte fælder. Det kan man heldigvis gøre noget ved, hvis man investerer i en furminator.

Furminator

furminator photo
Photo by djg0333

Furminator er en professionel hundetrimmer, som sikkert, enkelt og skånsomt kan trimme dit kæledyrs pels. Furminatoren kan reducere din hund eller kats fældning med op til 90%, så hvis du er træt af at have huset fuld af hunde- eller kattehår, er det oplagt at investere i en furminator.

Furminatorer fås i mange forskellige størrelser, farver og designs, så uanset hvilket kæledyr du har, og hvor stort det er, kan du helt sikkert finde en, der passer præcis til dig.

Gør pelsplejen tryk

Det er vigtigt for dit kæledyrs hygiejne og helbred, at man sørger for at pleje dens pels en gang imellem ved at trimme og børste det. Derfor er det en god ide at børste sit kæledyrs hår engang imellem, og jo oftere man gør, jo nemmere vil det være, fordi hunden eller kattens pels ikke når at blive så filtret.

Det er vigtigt at få lavet en god og tryk rutine med pelsplejen, for ellers kan det være svært at få katten eller hunden til at sidde stille, når man skal ordne deres pels. Udover at man kan investere i furminator og en børste, kan man også købe shampoo og balsam til sit kæledyrs pels. På den måde sørger du for, at din kæledyr får den blødeste og reneste pels, som er lækker at røre ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *