Køb et sikkert hundebur til din hund i bilen

Hundegitter til bil (foto: lavprisdyrehandel.dk)
Et stort fint hundebur til bilen (foto: billigdyrehandel.dk)

Hvis man skal på ferie eller skal besøge familien, som bor i den anden ende af landet, kan man have brug for at have sin hund med i bilen. Hunden fortjener nemlig at komme med familien på tur og måske er det slet ikke muligt, at få den passet et sted. De fleste hunde kan heldigvis også holde til at køre i bil, men nogle hunde har svært ved det. Derfor får de lov til at sidde på skødet af en af passagererne i bilen, men dette er ikke en god løsning. Hvis der skulle ske et uheld, er hunden nemlig ikke sikret på nogen måde.

Et hundebur er den sikre løsning til en hund i bilen

Selvom man føler, at man jo holder godt fast om den, er det næsten umuligt at holde på hunden, hvis der sker et frontalt sammenstød eller der bliver brug for at bremse hårdt op. Her vil hunden kunne ryge rundt i bilen og i værste tilfælde ryge ud gennem forruden. Man ville aldrig nogensinde have en baby siddende på skødet, så hvorfor skulle man gøre det med en hund? Gør den derfor en tjeneste, og køb et sikkert hundebur til bagagerummet.

Alternativer til at have hund i bilen

Hvis man ikke ønsker at have sin hund siddende i bagagerummet i et bur, eksempelvis fordi man ikke har plads til det, kan man også vælge at sidde med den ved fødderne forrest. Dette er ikke en lige så sikker løsning, som at have hunden i et bur i bagagerummet, men det er betydeligt bedre end at have hunden siddende på skødet af en. Hvis der sker en voldsom opbremsning eller et sammenstød, vil hunden være nogenlunde sikret nede ved fødderne, da den ikke kan ryge så langt frem.

Køb derfor et hundebur når du skal have din hund i bilen

Se andre tilbud her:

STORT UDVALG AF SMARTE DYREARTIKLER TIL HUND OG KAT

FORKÆL DIN HUND MED EN FLOT HUNDEKURV FLET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *