Foder til alle typer af hunde

hundefoder

Som hundeejer føler man altid at ens hund fortjener det bedste. Den skal have det bedste legetøj, den bedste pleje og det bedste hundefoder. Hvad det bedste så lige er, findes der dog mange forskellige meninger om. Hundeklipperen, naboen, dyrehandelen og gode venner har alle ideer til, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Man kan nemlig hurtigt glemme, at alle hunde ikke er ens når det kommer til maden. Bare fordi naboens hund er ellevild med én slags, betyder det ikke nødvendigvis, at din egen hund vil være det. Det er derfor vigtigt at lægge mærke til, hvordan din hund reagerer, og hvad den kan prøve at fortælle dig.

Forkæl din hvalp med den rette hvalpefoder

På en måde er proceduren den samme med mennesker. Vi spiser anderledes når vi er børn, og ligeså gør hunde når de er hvalpe. Her skal man bare lige have i tankerne, at en hundehvalp vokser og udvikler sig ligeså meget på et år, som et barn gør på fjorten år. Derfor er det livsvigtigt at give sin hvalp det rigtige foder gennem vækstperioden, så den udvikler sig som den skal. Men selv iblandt hvalpene skal du være opmærksom på, at der er forskel på foderet. De forskellige racer kan have brug for vidt forskellige ting i deres kost, der senere kan have stor indflydelse på hundens voksenliv. Udover hundens vækst og kropsopbygning, er foderet nemlig også en vigtig faktor i forebyggelsen af diverse lidelser. Udviklingen er dog afhængig af flere forskellige ting. Hvalpens aktivitetsniveau, hormonpåvirkninger og genetik spiller også en stor rolle, og derfor skal man sørge for at give hunden et afbalanceret foder. Med en ordentlig foderplan kan man altså sikre en kontrolleret vækst, minimere overvægt og hæmme udviklingsrelaterede knogle- og ledlidelser. Dette er selvfølgelig til stor glæde for din hund, men også for dig, når du har en sund og glad firbenet ven ved din side.

 

Giv din hund et sundere liv med foder fra eukanuba

For at en hund kan have et godt liv, er det nødvendigt at den bor ved en rar familie, der tager sig af den. Men at vise at man elsker sin hund og vil tage sig af den, handler ikke kun om at nusse den og gå ture med den. Det handler i lige så høj grad om, at man giver den det helt rigtige foder. For at en hund kan være glad, sund og leve et langt liv, har den nemlig brug for det helt rigtige at spise. Derfor er det heller ikke alle produkter af hundefoder, som man bør vælge til sin hund.

foderskål

Eukanuba sikrer hunden et sundt liv gennem forskning

Hvis man vil være sikker på, at ens hunde får lige det, som de har brug for, skal man købe foder fra eukanuba. Når man køber foder fra eukanuba, vil man ikke bare få et normalt foderprodukt. Man vil således få en type foder, der er udviklet med det ene mål, at skabe et sundt og godt liv for hunden. Ønsker man at have hunden i så lang tid som overhovedet muligt, skal man vælge eukanuba. Undersøgelser viser nemlig, at de fleste hunde der bliver fodret med eukanuba, lever længere end det er normalt for den pågældende race.

Eukanuba følger hunden hele dens liv

Og det er ikke kun voksne hunde, der har godt af eukanuba. Hunde har således brug for noget forskelligt alt efter hvor gamle de er og dette har eukanuba taget højde for i udviklingen af deres produkter. Derfor har de også udviklet en speciel serie af produktet, der passer til hvalpe. På denne måde vil man være helt sikker på, at hvalpene udvikler sig til stærke og sunde hunde, som kan få et langt liv.

Køb terapeutisk foder fra Royal Canin Hypoallergenic

Både hunde og katte løber nogle gange ind i forskellige helbredsproblemer som eksempelvis tarmbetændelse, overvægt og fordøjelsesproblemer. Hvis dit kæledyr lider af helbredsproblemer, kan du afhjælpe problemet med terapeutisk foder fra Royal Canin Hypoallergenic.

Royal Canin Hypoallergenic

Royal Canin Hypoallergenic har et stort udvalg af forskellige typer foder til hunde og katte, som kan hjælpe dem, hvis de har forskellige helbredsproblemer. De har eksempelvis en variant, der kan hjælp dit kæledyr, hvis det er overvægtigt, eller hvis det har problemer med allergi eller foderintolerance. På den måde kan du give din hund eller kat en bedre livskvalitet blot ved at give dem foder, der er sammensat specielt til det helbredsproblem, de har. Foderet fra Royal Canin Hypoallergenic fås både til hunde og katte, og alle varianter har en god smag, som dit kæledyr vil kunne lide.

Terapeutisk foder kan være nogle uger om at virke, så derfor er det en god ide at værne sig med tålmodighed, når man starter med at give sin hund eller kat terapeutisk foder fra Royal Canin Hypoallergenic.

Spørg dyrlægen til råds

Generelt kan det være svært at finde ud af, hvilken type foder der er det helt rigtige til ens hund eller kat, hvis den har forskellige sundhedsproblemer. Hvis du er i tvivl om, hvilken type foder du skal vælge, er det altid en god ide at spørge din dyrlæge til råds. Dyrlægen har stor erfaring med, hvad der virker effektivt på forskellige sygdomme hos hunde og katte, og dyrlægen kan derfor hjælpe dig med gode råd om, hvilken type foder du skal vælge.

Hunde får et langt liv med royal canin gastro inteatinal

Stort set alle hundeejere kan nok skrive under på, at deres hunde er en lige så stor del af familien, som alle andre familiemedlemmer er det. Hundene er med når der er fødselsdagsfest, de får gaver når de selv har fødselsdag og de får lov til at være i sofaen sammen med resten af familien. Desværre betyder det også, at det kan være enormt svært, når man mister sin hund. Men som hundeejer kan man faktisk gøre noget for, at man får så mange år som muligt med hunden. Dette kræver dog at man tager ansvar for det foder og de godbidder, som man giver sine hunde. Med royal canin gastro inteatinal sikrer man sig, at ens hunde får et sundt og langt liv.

hundefoder

Royal canin gastro inteatinal giver sund mave

En af de vigtigste ting for en hund er, at dens mave- og tarmsystem fungerer som det skal. Hvis det ikke er tilfældet, kan hunden gå hen og blive meget syg, og den vil ikke kunne optage de vitaminer og andre vigtige stoffer, som dens krop har brug for. Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilket hundefoder man køber til sin hund. Dette er dog desværre et sted, hvor der er mange hundeejere, der falder i med begge ben. Fordi der er så mange udgifter forbundet med det at have hund, vælger de at spare på noget af det vigtigste, nemlig hundens foder. Dette vil som sagt kunne få store konsekvenser for hundens mave- og tarmsystem, og det kan hurtigt ende med at blive endnu dyrere, end hvis man bare fra start af havde købt ordentligt dyrefoder, fordi man skal bruge penge hos en dyrlæge. Derfor kan man lige så godt vælge at give sine hunde royal canin gastro inteatinal allerede fra første dag.

Både hunde og katte kan rammes af de samme fordøjelsesproblemer, som mennesker kan. Det kan give mange forskellige gener som sure opstød, dårlig mave, oppustethed og mavesmerter. Hvor vi mennesker selv kan gøre opmærksom på problemet, er hunde og katte afhængige af, at vi hjælper dem. Derfor skal du holde godt øje med, om din hund eller kat ændrer adfærd eller om afføringen er unormal. Hvis du opdager nogle af disse symptomer, så kan det være fordøjelsesproblemer.

Ofte vil problemer med fordøjelsen skyldes irritation eller overfølsomhed i tarmsystemet hos katten eller hunden. Heldigvis er det meget nemt at afhjælpe dit kæledyr med disse problemer. Det handler ofte om, at den foder man giver ikke er hensigtsmæssig for dyrets mave. Royal Canin Gastro Intestinal er en foderserie, der er særligt velegnet til problemer med fordøjelsen hos dit kæledyr. Fodret kan bruges både forbyggende og behandlende, alt efter havde dit kæledyrs behov er.

Royal Canin Gastro Intestinal laver mange forskellige typer af foder, der hjælper med forskellige problemer. Produkterne har fokus på en fibersammensætning, der hjælper din hund eller kats mave med at blive stabiliseret.

Forebyggelse eller behandling

Alt efter om der er tale om forebyggelse af fordøjelsesproblemer kan du gribe situationen forskelligt an. Det gælder selvfølgelig også om, at du må finde roden til problemet. Hvis din hund eksempelvis har fået akut diarré, så kan du bruge kosten som skåne kost ind til hunden er kommet på højkant igen. Det første du skal gøre er, at hunden skal faste i op til et døgn. Det er vigtigt for at give maven ro. Hvis du har en lille hund, så skal du aftale med dyrelægen, hvor længe den kan holde til at faste. Når fasten er overstået, så kan du finde skånekost hos Royal Canin Gastro Intestinal. I starten skal hunden kun have skånekosten, men efter nogle dage kan du lidt efter lidt begynde at blande den almindelige foder i lidt efter lidt.

Husk dog, at hvis du er i tvivl, så er det altid en rigtig god idé at tage kontakt til din dyrelæge, så du ikke kommer til fejlbehandle din hund eller kat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *