Flexi er en funktionel sele til katte og hunde

k9 sele

Når man skal ud og finde den helt rigtige sele til sin hund eller sin kat, bliver man mødt med utrolig mange tilbud. Der findes mange forskellige typer af seler samt snore, som man kan tilbyde sin hund eller sin kat. Men når man skal finde den helt rigtige sele, skal man først og fremmest tage udgangspunkt i kæledyrets behov. Man skal altså med andre ord, finde den sele som tager mest hensyn til sit kæledyr. Det gør den populære flexi sele. Flexi er mærket på en bestemt type sele, som kan bruges til både hunde og katte. Flexi er en sele, som først og fremmest har en sele, som kan rulles meget langt ud. Det vil sige, at din hund eller kat får meget lang sele, hvis dit kæledyr har behov for det. Det gør at når I går ture sammen, kan din hund eller kat snuse eller gå på opdagelse uden nogen form for problemer. Det kan dit kæledyr gøre fordi, at flexi er en sele som ruller ud, når dit kæledyr trækker i den.

Sådan fungerer en flexi sele

Når du køber en flexi sele, kan du vælge at købe den i mange forskellige farver. Den kommer i alt lige fra sort til rød. Hertil kan du købe den i flere forskellige størrelser også. Sådan at den passer til dit kæledyr. Hvis du eksempelvis har en stor hund, kan du købe en flexi sele i en stor udgave. Hvis du eksempelvis har en kat, kan du købe den i en mindre udgave. Flexi er en sele, som du også får glæde af dog. Det vil sige, at det ikke blot er din hund eller kat, som nyder glæde af sådan en sele. Du nyder glæde af den også fordi, at der er installeret et funktionelt og hensigtsmæssigt håndtag. Dette håndtag er lavet af plastic, som er behandlet på en sådan måde, at du ikke får vabler eller føler ubehag ved at holde ved. Dette er yderst hensigtsmæssigt, da selen jo netop kan rulles meget langt ud. Det vil sige, at når du køber en flexi sele til dit kæledyr, er det både dig og dit kæledyr som bliver taget hensyn til.

Køb en smart og holdbar julius k9 sele til din hund

Der findes meget forskellige udstyr, som man skal købe til sin hund. En af dem er en god hundesele. En hundesele er alternativet til den normale hundesnor, som blot sidder fast i hundens halsbånd, og det giver rigtig god mening, at vælge en hundesele over den normale hundesnor. Ved at benytte sig af en hundesele, der sidder fast rundt om hundens krop, vil man nemlig kunne sikre sig, at hunden ikke får problemer med nakken, fordi den trækker så hårdt i snoren. Men nogle hundeseler er bedre end andre.

julius k9 photo
(foto: blumenbiene)

En julius k9 sele holder længere end de fleste

En hundesele giver således også hunden mulighed for, at trække med hele kroppen. Dette stiller større krav til holdbarheden af hundeselen og derfor skal man sørge for ikke at vælge en hundesnor, der har ringe holdbarhed. Hvis man vil have en hundesnor, der med sikkerhed holder til at blive trukket i, og hvor man ikke behøver at udskifte den efter få år, skal man vælge en hundesele fra julius. En julius k9 hundesele er nemlig syet i hånden, hvorfor den er ekstra holdbar og formentlig vil holde hele hundens levetid.

Køb en julius k9 sele i mange farver

Normalt er en hundesele blot simpel og helt sort. Men hvorfor skal en hundesele egentlig være så kedelig? Det behøver den rent faktisk heller ikke at være. Vælger man en k9 sele fra julius, vil man kunne få en hundesele i lige præcis den farve man ønsker. Selen laves nemlig i mange forskellige farver, som eksempelvis grøn, rød og lilla, men man kan også få selen med et mønster, som eksempelvis camouflage. Ønsker man blot en almindelig sort sele, kan man naturligvis også vælge dette. Det er altså kun fantasien der sætter grænser med en julius k9 sele.

Julius k9 – godt for din hund og godt for dig

En lækker Julius K9 sele (foto: eventyrsport.dk)
Julius K9 er høj kvalitet (foto: petworld.dk)

Som hundeejer, og ejer af dyr generelt, vil man gerne give sit kæledyr alt det bedste. Her er ikke nødvendigvis tale om kvantiteten af legetøj og alskens tilbehør, men kvaliteten af dette. Det er vores måde at vise, at vi holder af, og tager os af vores dyr. Med hunde er det en nem opgave. De stiller ikke krav til det venskab de har med deres ejer, og det er en betingelsesløs kærlighed, man ikke kan finde andre steder. Det bånd der opstår mellem hund og ejer er unikt og varmende. Det er derfor naturligt at ville give sin hund det bedste af det bedste, men det kan være svært at vide, hvornår man skal vælge det ene produkt fremfor det andet. Der findes nemlig en et hav af varianter inden for de ting man bør forkæle sin hund med. Her er der både tale om legetøj, hundefoder, hundesenge, madskåle, hundehuse og hundesele, bare for at nævne nogen. Lige præcis hundeseler er faktisk vigtigere end man tror.

Julius k9 er både ergonomisk, praktisk og smart

Alle hunde har brug for at blive luftet mindst én gang om dagen, da det er essentielt for deres trivsel og kondition. De fleste hundeejere kender nok til hvordan det er at gå med en ivrig hund, der længes efter at slippe fri og boltre sig i naturen. Dette skal hunden naturligvis have lov til, men nogle gange er det nødvendigt med en sele. Her er det ingen hemmelighed at Julius k9 selen er perfekt. Denne er en gennemført kvalitets-hundesele, der passer til alle hunde. Den findes i varierende størrelser, og er designet til rent ergonomisk at kunne tilpasses alle hunderacer. Den er lavet sådan at den fordeler sit pres hen over brystet på hunden, sådan at hunden ikke tager skade når den trækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *